Etsi koulutusta 👉
Valmennuskurssit

Muiden reaaliaineiden abikurssit

Tutorhouse Oy, Verkossa
Pituus
Riippuu kurssista
Aloitus
Useita aloituksia katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Riippuu kurssista
Aloitus
Useita aloituksia katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Muiden reaaliaineiden abikurssit

Muiden reaaliaineiden abikurssit / Tutorhouse Oy

Varmista hyvät yo-arvosanat ja jatko-opiskelupaikka valmentavien abikurssien avulla! Tutorhouse tarjoaa ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti. Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja aina vastaukset kysymyksiisi.

Biologian abikurssi

Kurssilla kerrataan lukion biologian kurssien keskeisiä sisältöjä ja harjoitellaan niitä vanhojen yo-tehtävien avulla. Erityisesti paneudutaan käsitteisiin, niiden määritelmiin ja oikeisiin käyttötapoihin. Abikurssi sisältää Sanoma Pron digitaalisen YO-kertausmateriaalin!

Filosofian abikurssi

Kurssilla kerrataan lukion filosofian kurssien 1-4 keskeisiä käsitteitä, sisältöjä ja harjoitellaan niitä erilaisten yo-tason tehtävien ja keskustelujen avulla. Opiskelijat saavat halutessaan esittää toiveita kerrattaviin aihealueisiin. Käydään läpi myös vastaustekniikkaa ja kirjoitetaan esseevastauksia, joista saat opettajalta palautetta ja kehitysideoita.

Maantieteen abikurssi

Kurssilla kerrataan lukion maantieteen kurssien 1-4 keskeisiä käsitteitä, sisältöjä ja harjoitellaan niitä erilaisten yo-tehtävien avulla. Opiskelijat saavat halutessaan esittää toiveita kerrattaviin aihealueisiin. Käydään läpi myös vastaustekniikkaa ja kirjoitetaan esseevastauksia, joista saat opettajalta palautetta ja kehitysideoita.

Psykologian abikurssi

Kurssilla käydään läpi psykologian pakollisen ja syventävien kurssien tärkeimmät asiat ja kerrataan keskeisiä käsitteitä, teorioita ja tutkijoita. Opiskelijat saavat halutessaan esittää toiveita kerrattaviin aihealueisiin. Myös hyvän yo-esseen rakenne, sisältö ja vastaustekniikka käydään läpi. Esseen kirjoittamista ja tiedon soveltamista harjoitellaan käytännössä hyödyntäen aikaisempien vuosien psykologian yo-kokeiden tehtäviä. Opettaja antaa myös palautetta opiskelijoiden laatimista vastauksista.

Terveystiedon abikurssi

Kurssilla kerrataan terveystiedon 1-3 kurssien keskeisiä asioita ja käsitteitä ja sidotaan ne toisiinsa kokonaisuuksiksi. Kurssilla käydään läpi myös terveystiedon yo-kokeen tehtävätyypit sekä harjoitellaan vastaustekniikkaa esseeharjoituksilla.

Uskonnon abikurssi

Kurssilla kerrataan lukion uskonnon (ev.lut) kurssien 1-6 keskeisiä käsitteitä, sisältöjä ja harjoitellaan niitä erilaisten yo-tason tehtävien avulla. Opiskelijat saavat halutessaan esittää toiveita kerrattaviin aihealueisiin. Käydään läpi myös vastaustekniikkaa ja kirjoitetaan esseevastauksia, joista saat opettajalta palautetta ja kehitysideoita.

Yhteiskuntaopin abikurssi

Kurssilla kerrataan lukion yhteiskuntaopin pakollisten ja syventävien kurssien 1-4 keskeisiä sisältöjä ja harjoitellaan niitä erilaisten yo-tehtävien avulla. Käydään läpi myös vastaustekniikkaa ja kirjoitetaan esseevastauksia, joista saat opettajalta palautetta ja kehitysideoita.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita aloituksia

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Abikursseille ilmoittaudutaan Tutorhousen kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Abikurssi

Kustannukset

Abikurssi on maksullinen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muiden reaaliaineiden abikurssit? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tutorhouse Oy
Porkkalankatu 20A
00180 Helsinki

Varmista unelmiesi jatko-opiskelupaikka hyvien yo-arvosanojen ja abikurssiemme avulla. Tarjoamme ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti ja saat henkilökohtaista ohjausta. Opettajina toimivat kokeneet ja pätevät lukio-opettajat, jotka antavat aitoa vuorovaikutuksellista live-opetusta, ei siis luentovideoiden...

Lue lisää oppilaitoksesta Tutorhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu