Etsi koulutusta 👉
Valmennuskurssit

Englannin abikurssit

Tutorhouse Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Riippuu kurssista
Aloitus
30 joulukuuta, 2024 (+4 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Lähiopetus
Pituus
Riippuu kurssista
Aloitus
30 joulukuuta, 2024 (+4 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Englannin abikurssit

Englannin abikurssit / Tutorhouse Oy

Varmista hyvät yo-arvosanat ja jatko-opiskelupaikka valmentavien abikurssien avulla! Tutorhouse tarjoaa ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti. Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja aina vastaukset kysymyksiisi.

Englannin pre-abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Pre-abikurssilla kertaat pakollisten lukiokurssien sisällöt ja saat hyvän pohjan varsinaiselle abikurssille, omatoimiselle harjoittelulle tai abivuoden opinnoille. 

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Kurssi sopii keväällä 2025 kirjoittaville, ennen varsinaista abikurssia tai omatoimisen harjoittelun tueksi. 

Mitä kurssilla tehdään? Pre-abikurssilla kerrataan lukion pakollisten kurssien (1-6) kielioppia ja sanastoa sekä harjoitellaan toiveen mukaan luetun- ja kuullun ymmärtämistä ja kirjoitelman tekoa. Ei haittaa, vaikket olisi ehtinyt käydä vielä kaikkia lukiokursseja. Opetuskerroilla kerrataan opettajajohtoisesti kielioppisääntöjä, tehdään yhdessä tehtäviä ja tarpeen mukaan eriytetään opiskelijat tasoryhmiin. 

Mitä hyötyä kurssista on? Pre-abikurssilta saat napakan kertauksen pakollisten lukiokurssien sisällöistä. 3-10 opiskelijan ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja ohjausta kokeneelta opettajalta. Saat realistisen käsityksen omasta osaamisestasi sekä vinkkejä siihen, mihin juuri sinun tulee jatkossa keskittyä. Lisäksi saat loistavan pohjan abivuoden opinnoille tai varsinaiselle abikurssille ja omatoimiselle harjoittelulle sekä yo-kirjoituksissa onnistumiselle.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion englannin opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Enintään 10 oppilasta. 

Englannin abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Varmista hyvät yo-arvosanat valmentavien pienryhmäabikurssiemme avulla. Opit tehokkaasti kokeneen opettajan johdolla ja pienryhmässä saat aina apua ja ohjausta.

Abikurssi sisältää Sanoma Pron digitaalisen YO-kertausmateriaalin!

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Keväällä 2025 A-englannin kirjoittaville / yo-arvosanaansa korottaville. 

Mitä kurssilla tehdäänKerrataan ja harjoitellaan yo-kokeeseen: Käydään läpi opettajajohtoisesti keskeiset kielioppiasiat sekä syventävän kurssin (7) kielioppia ja sanastoa. Lisäksi harjoitellaan yo-kokeen eri osioita ja tehtävätyyppejä, myös kirjoitelman tekoa sekä tehdään yhdessä tehtäviä - tarpeen mukaan tasoryhmiin eriytettyinä. Käydään läpi myös englannin yo-kokeen kestotärppejä ja muun muassa niitä asioita, joilla kirjoitelman tasoa voi parantaa ja joista sensoreilta saa lisäpisteitä.

Mitä hyötyä kurssista on? Parannat englannin osaamistasoasi ja saat hyvät edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa omien tavoitteidesi mukaisesti. 4-10 opiskelijan ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi sekä tärppejä ja vinkkejä kokeneelta opettajalta siitä, mihin juuri sinun kannattaa keskittyä tavoitteesi saavuttaaksesi. 

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion englannin opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Enintään 10 oppilasta. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 4 toteutusta

30 joulukuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

9 tammikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki

9 tammikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

17 helmikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Abikursseille ilmoittaudutaan Tutorhousen kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Abikurssi

Kustannukset

Abikurssi on maksullinen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin abikurssit? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tutorhouse Oy
Porkkalankatu 20A
00180 Helsinki

Varmista unelmiesi jatko-opiskelupaikka hyvien yo-arvosanojen ja abikurssiemme avulla. Tarjoamme ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti ja saat henkilökohtaista ohjausta. Opettajina toimivat kokeneet ja pätevät lukio-opettajat, jotka antavat aitoa vuorovaikutuksellista live-opetusta, ei siis luentovideoiden...

Lue lisää oppilaitoksesta Tutorhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu