Etsi koulutusta 👉
Valmennuskurssit

Pitkän matematiikan abikurssit

Tutorhouse Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
riippuu kurssista
Aloitus
14 lokakuuta, 2024 (+7 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Lähiopetus
Pituus
riippuu kurssista
Aloitus
14 lokakuuta, 2024 (+7 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pitkän matematiikan abikurssit

Pitkän matematiikan abikurssit / Tutorhouse Oy

Varmista hyvät yo-arvosanat ja jatko-opiskelupaikka valmentavien abikurssien avulla! Tutorhouse tarjoaa ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti. Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja aina vastaukset kysymyksiisi.

Pitkän matematiikan pre-abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Pre-abikurssilla kertaat pakollisten lukiokurssien sisällöt ja saat hyvän pohjan varsinaiselle abikurssille, omatoimiselle harjoittelulle tai abivuoden opinnoille.

Kenelle kurssi sopii? Kurssi sopii keväällä 2025 kirjoittaville, ennen varsinaista abikurssia tai omatoimisen harjoittelun tueksi. 

Mitä kurssilla tehdäänKerrataan lukion pitkän matematiikan pakollisten kurssien (2-10) keskeiset sisällöt. Ei haittaa, vaikket olisi ehtinyt käymään vielä kaikkia kursseja. Jokaisen kurssipäivän aluksi on ensin yhteinen kertaus ja tehtäväesimerkkejä, minkä jälkeen lasketaan myös itse. Opettaja auttaa sinua aina tarvittaessa.

Mitä hyötyä kurssista on? Pre-abikurssilla saat napakan kertauksen pakollisten lukiokurssien sisällöistä ja yksilöllistä apua sinulle vaikeisiin tehtäviin. 3-10 opiskelijan ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja henkilökohtaista ohjausta kokeneelta opettajalta. Laskurutiinisi parantuu ja opit hahmottamaan pitkän matematiikan suuria kokonaisuuksia. Se antaa sinulle loistavan pohjan abivuoden opinnoille, varsinaiselle abikurssille tai omatoimiselle harjoittelulle sekä yo-kirjoituksissa onnistumiselle.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä pitkän matematiikan opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Enintään 10 oppilasta.

Pitkän matematiikan pitkä abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Pitkällä abikurssilta voit harjoitella ja kehittyä rauhassa kevään yo-kokeeseen. 3-10 opiskelijan pienryhmässä saat myös henkilökohtaista ohjausta ja opit varmasti.

Sisältää Sanoma Pron digikertausmateriaalin!

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Keväällä 2025 pitkän matematiikan kirjoittaville / yo-arvosanaansa korottaville.

Mitä kurssilla tehdäänAbikurssilla kerrataan pitkän matematiikan pakollisten ja syventävien kurssien ydinsisältöjä. Niiden soveltamista harjoitellaan tekemällä vanhoja yo-tehtäviä. Jokaisen kurssipäivän aluksi on ensin yhteinen kertaus ja tehtäväesimerkkejä, minkä jälkeen osallistujat laskevat itsenäisesti ja opettaja kiertää auttamassa heitä.

Mitä hyötyä kurssista on? Kertaamalla säännöllisestiehdit sisäistää eri kurssien sisällöt ja vahvistaa laskurutiiniasi. Kurssilla saat kokeneelta opettajalta yksilöllistä apua sinulle hankalimpiin kursseihin ja tehtäviin, sekä vinkkejä yo-kokeeseen. Perusosaamisesi kehittyy ja parannat mahdollisuuksiasi onnistua yo-kokeessa tavoitteidesi mukaisesti. Saat lisää varmuutta osaamiseesi, mikä vähentää kirjoituksista stressaamista.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion pitkän matematiikan opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Enintään 10 opiskelijaa. 

Pitkän matematiikan abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Varmista hyvät yo-arvosanat valmentavien pienryhmäabikurssiemme avulla. Opit tehokkaasti kokeneen opettajan johdolla ja pienryhmässä saat aina apua ja ohjausta.

Abikurssi sisältää Sanoma Pron digitaalisen YO-kertausmateriaalin!

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Keväällä 2025 pitkän matematiikan kirjoittaville / yo-arvosanaansa korottaville, joiden lähtötaso on M-L -tasoa.

Mitä kurssilla tehdäänKerrataan lukion pitkän matematiikan pakollisten ja syventävien kurssien keskeisimpiä sisältöjä. Niitä yhdistellään harjoittelemalla vanhoja yo-tehtäviä. Jokaisen kurssipäivän aluksi on ensin yhteinen kertaus ja tehtäväesimerkkejä, minkä jälkeen lasketaan myös itse (opettaja auttaa aina tarvittaessa). Kurssilla käydään läpi myös tärppejä sekä vinkkejä yo-kirjoituksiin sekä varmistetaan laskinohjelmistojen käyttöä.

Mitä hyötyä kurssista on? Saat vahvan osaamispohjan ja hyvät edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa omien tavoitteidesi mukaisesti. Laskurutiinisi parantuu ja varmuus omaan osaamiseesi kasvaa. 4-10 opiskelijan ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja vinkkejä siitä, mihin juuri sinun kannattaa keskittyä varmistaaksesi tavoite-arvosanasi.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion pitkän matematiikan opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Min. 4, max. 10 opiskelijaa. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 7 toteutusta

14 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

14 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

5 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

5 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

8 tammikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki

8 tammikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

17 helmikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Pitkän matematiikan abikursseille ilmoittaudutaan Tutorhousen kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Abikurssi

Kustannukset

Abikurssit ovat maksullisia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pitkän matematiikan abikurssit? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tutorhouse Oy
Porkkalankatu 20A
00180 Helsinki

Varmista unelmiesi jatko-opiskelupaikka hyvien yo-arvosanojen ja abikurssiemme avulla. Tarjoamme ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti ja saat henkilökohtaista ohjausta. Opettajina toimivat kokeneet ja pätevät lukio-opettajat, jotka antavat aitoa vuorovaikutuksellista live-opetusta, ei siis luentovideoiden...

Lue lisää oppilaitoksesta Tutorhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu