Etsi koulutusta 👉
Valmennuskurssit

Kemian abikurssit

Tutorhouse Oy, Verkossa
Pituus
Riippuu kurssista
Aloitus
30 joulukuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Riippuu kurssista
Aloitus
30 joulukuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kemian abikurssit

Kemian abikurssit / Tutorhouse Oy

Varmista hyvät yo-arvosanat ja jatko-opiskelupaikka valmentavien abikurssien avulla! Tutorhouse tarjoaa ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti. Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja aina vastaukset kysymyksiisi.

Kemian pre-abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Pre-abikurssilla kertaat pakollisten lukiokurssien sisällöt ja saat hyvän pohjan varsinaiselle abikurssille tai abivuoden opinnoille.

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Kurssi sopii keväällä 2025 kirjoittaville, ennen varsinaista abikurssia tai omatoimisen harjoittelun tueksi. 

Mitä kurssilla tehdäänPre-abikursseilla keskitytään suurten kokonaisuuksien hahmottamiseen ja syvennytään kemian pakollisten ja syventävien kurssien (1-5) sisältöihin. Ei haittaa, vaikket olisi vielä suorittanut kaikkia kursseja. Opettaja selittää keskeiset teoriat, myös kurssilaisten toiveet huomioiden. 

Mitä hyötyä kurssista on? Pre-abikurssilta saat napakan kertauksen lukiokurssien sisällöistä. Opit hahmottamaan kemian kurssien välisiä yhteyksiä ja tutustut erilaisiin lähestymistapoihin, joita tarvitaan vaativimmissa yo-kokeen tehtävissä. 3-10 opiskelijan ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja henkilökohtaista ohjausta kokeneelta opettajalta.Saat hyvän pohjan tuleviin abivuoden opintoihin, omatoimiselle harjoittelulle tai varsinaiselle abikurssille ja yo-kirjoituksissa onnistumiselle.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion kemian opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Otamme jokaiselle kurssille enintään 10 oppilasta.

Kemian abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Varmista hyvät yo-arvosanat valmentavien pienryhmäabikurssiemme avulla. Opit tehokkaasti kokeneen opettajan johdolla ja pienryhmässä saat aina apua ja ohjausta.

Abikurssi sisältää Sanoma Pron digitaalisen YO-kertausmateriaalin!

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Keväällä 2025 kemian kirjoittaville / yo-arvosanaansa korottaville.

Mitä kurssilla tehdään? Kerrataan lukion kemian kurssien keskeisiä sisältöjä ja harjoitellaan vanhojen yo-tehtävien avulla. Käydään läpi myös kestotärppejä ja vinkkejä yo-kirjoituksiin sekä varmistetaan MarvinSketch -ohjelmiston käyttöä.

Mitä hyötyä kurssista on? Saat vahvan osaamispohjan ja hyvät edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa omien tavoitteidesi mukaisesti. Laskurutiinisi parantuu ja varmuus omaan osaamiseesi kasvaa. Pienessä 3-10 ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja vinkkejä siitä, mihin juuri sinun kannattaa keskittyä varmistaaksesi tavoite-arvosanasi.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion kemian opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Min. 3, max. 10 opiskelijaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

30 joulukuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

7 tammikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

17 helmikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Abikurssille ilmoittaudutaan Tutorhousen kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Abikurssi

Kustannukset

Abikurssi on maksullinen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kemian abikurssit? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tutorhouse Oy
Porkkalankatu 20A
00180 Helsinki

Varmista unelmiesi jatko-opiskelupaikka hyvien yo-arvosanojen ja abikurssiemme avulla. Tarjoamme ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti ja saat henkilökohtaista ohjausta. Opettajina toimivat kokeneet ja pätevät lukio-opettajat, jotka antavat aitoa vuorovaikutuksellista live-opetusta, ei siis luentovideoiden...

Lue lisää oppilaitoksesta Tutorhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu