Etsi koulutusta 👉
Valmennuskurssit

Äidinkielen abikurssit

Tutorhouse Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
riippuu kurssista
Aloitus
14 lokakuuta, 2024 (+8 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
riippuu kurssista
Aloitus
14 lokakuuta, 2024 (+8 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Äidinkielen abikurssit

Varmista hyvät yo-arvosanat ja jatko-opiskelupaikka valmentavien abikurssien avulla! Tutorhouse taroaa ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti. Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja aina vastaukset kysymyksiisi.

Äidinkielen pre-abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Pre-abikurssilla kertaat pakollisten lukiokurssien sisällöt ja saat hyvän pohjan varsinaiselle abikurssille, omatoimiselle harjoittelulle tai abivuoden opinnoille.

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Kurssi sopii keväällä 2025 kirjoittavalle ennen varsinaista abikurssia tai omatoimisen harjoittelun tueksi. 

Mitä kurssilla tehdäänPre-abikurssilla käydään läpi lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeen perusrakenteet, niiden keskeiset erot sekä hyvät vastaustekniikat. Kurssilla käydään läpi myös kielenhuoltoa. Pääpaino on perusteissa sekä yo-kokeeseen valmistelevissa harjoituksissa. 

Mitä hyötyä kurssista on? Pre-abikurssilta saat napakan kertauksen pakollisten lukiokurssien sisällöistä. 3-10 opiskelijan ryhmässä saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja ohjausta kokeneelta opettajalta. Saat realistisen käsityksen omasta osaamisestasi sekä vinkkejä siihen, mihin juuri sinun tulee jatkossa keskittyä. Lisäksi saat loistavan pohjan abivuoden opinnoille sekä varsinaiselle abikurssille tai omatoimiselle harjoittelulle sekä yo-kirjoituksissa onnistumiselle.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion äidinkielen opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Otamme jokaiselle kurssille enintään 10 oppilasta. 

Äidinkielen pitkä abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Pitkällä abikurssilla voit harjoitella ja kehittyä rauhassa kevään yo-kokeeseen. 3-10 opiskelijan pienryhmässä saat myös henkilökohtaista ohjausta ja opit varmasti.

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Keväällä 2025 äidinkielen kirjoittaville / yo-arvosanaansa korottaville.

Mitä kurssilla tehdäänAbikurssilla syvennetään osaamista: kehitetään eri tekstilajien tuntemusta ja analysointia, parannetaan vastaustekniikkaa ja tehdään kielenhuoltoa. Kurssilla perehdytään luku- ja kirjoitustaidon vastausten eroihin ja eri tehtävätyyppejä harjoitellaan monipuolisesti. Lisäksi pienryhmässä tehdään yhdessä suullisia lukutaidon harjoitusanalyysejä ja ideoidaan kirjoitustaidon vastauksia useista aiheista. Kurssilaiset kirjoittavat luku- ja kirjoitustaidon vastauksia, joista opettaja antaa palautetta.

Mitä hyötyä kurssista on? Sen avulla varmistat, että aloitat yo-kertaamisen ajoissa ja ehdit harjoitella rauhassa. Kurssilla saat neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja kehitysideoita teksteistäsi kokeneelta opettajalta, mikä auttaa sinua kehittymään kirjoittajana. Samalla kasvatat varmuutta osaamiseesi ja parannat mahdollisuuksiasi onnistua yo-kokeessa tavoitteidesi mukaisesti.

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion äidinkielen opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Otamme jokaiselle kurssille enintään 10 oppilasta. 

Äidinkielen abikurssi

Onnistu yo-kokeessa! Varmista hyvät yo-arvosanat valmentavien pienryhmäabikurssiemme avulla. Opit tehokkaasti kokeneen opettajan johdolla ja pienryhmässä saat aina apua ja ohjausta.

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Keväällä 2025 äidinkielen kirjoittaville / yo-arvosanaansa korottaville, joiden lähtotaso on M-L -tasoa.

Mitä kurssilla tehdäänÄidinkielen abikurssilla käydään läpi luku- ja kirjoitustaidon kokeen erot ja esimerkkitehtävät. Kurssilla käydään myös läpi monipuolisesti eri tekstilajien analysointia ja tutustutaan tarkemmin erilaisiin tehtävätyyppeihin. Kurssilla syvennetään osaamista ja kehitetään tekstilajien tuntemusta, vastaustekniikkaa ja kielenhuoltoa. Kurssilla tehdään suullisia lukutaidon harjoitusanalyysejä yhdessä ja ideoidaan kirjoitustaidon kokeen kirjoitelmia. Kurssilla kirjoitetaan luku- ja kirjoitustaidon vastauksia, joista opettaja antaa henkilökohtaista palautetta.

Mitä hyötyä kurssista on? Kehityt kirjoittajana, koska saat kokeneelta opettajalta henkilökohtaista palautetta ja kehitysideoita tekstejäsi koskien. Lisäksi saat enemmän itsevarmuutta ja hyvät edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa omien tavoitteidesi mukaisesti. 

Kuka kurssia opettaa? Tutorhousen kokenut ja pätevä lukion äidinkielen opettaja.

Mikä on kurssin ryhmäkoko? Min. 4, max. 10 opiskelijaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 8 toteutusta

14 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

14 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

6 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

6 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

7 tammikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki

7 tammikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

17 helmikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

19 helmikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Äidinkielen abikursseille ilmoittaudutaan Tutorhousen kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Abikurssi

Kustannukset

Abikurssit ovat maksullisia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Äidinkielen abikurssit? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tutorhouse Oy
Porkkalankatu 20A
00180 Helsinki

Varmista unelmiesi jatko-opiskelupaikka hyvien yo-arvosanojen ja abikurssiemme avulla. Tarjoamme ainoana Suomessa abikurssit pienryhmissä; yhdellä kurssilla on vain 3-10 abia, joten opit varmasti ja saat henkilökohtaista ohjausta. Opettajina toimivat kokeneet ja pätevät lukio-opettajat, jotka antavat aitoa vuorovaikutuksellista live-opetusta, ei siis luentovideoiden...

Lue lisää oppilaitoksesta Tutorhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu