Master Applied Artificial Intelligence in Production
-
Itsenäiset maisteriohjelmat
-
Verkossa
Koneet / Teollisuus -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:
Teollisuuden alan etäopiskelu
Mikäli et halua muuttaa kotipaikkakunnaltasi tai et löydä sinulle sopivaa koulutusohjelmaa voi teollisuuden alan etäopiskelu olla sinua varten. Voit siten itse päättää kuinka ja milloin opiskelet. Tärkeää etä- ja verkko opinnoissa on muistaa opintojen suunnittelu ja ajankäytön hallinta!
Teollisuuden aloja
- Elektroniikka- ja sähköteollisuus
- Graafinen teollisuus
- Juomateollisuus
- Kaivannaisteollisuus
- Kemiallinen metsäteollisuus
- Kone- ja metallituoteteollisuusKylmäala
- Leipomoteollisuus
- Lihateollisuus
- Meijeriteollisuus
- Metallien jalostus
- Peruselintarviketeollisuus
- Puutuoteteollisuus
Insinööri, metalli- ja terästeollisuus
Tekniikanalan koulutuksen saaneet metallien jalostusteollisuudessa työskentelevät insinöörit voivat työskennellä monissa eri tuotannon asiantuntijatehtävissä sekä johtotehtävissä. Insinöörin työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi osa- ja tuotesuunnittelu, käytön johto- ja valvontatyö, tuotantotekniikan suunnittelu tai laadunvalvonta- ja tarkastustyö.
Metallien jalostusteollisuudessa toimivien insinöörien ammattinimikkeitä voivat olla projektipäällikkö, projekti-insinööri, tuotantoinsinööri, tuotantopäällikkö, työntutkimusinsinööri tai myynti-insinööri. Työpaikat vaihtelevat aina terästeollisuudesta, valimoteollisuudesta ja värimetalliteollisuudesta kone- ja metalliteollisuuteen.
Insinööri, graafinen teollisuus
Graafisella alalla työskentelevien insinöörien toimenkuvaan voi kuulua esimerkiksi asiakaspalvelu, markkinointi, myynti, digitaalinen painaminen, monikanavajulkaisu sekä julkaisutoiminta. Esimerkkejä tekniikanalan koulutuksen saaneen graafisessa teollisuudessa työskentelevän insinöörin ammattinimikkeistä ovat tuotantoinsinööri, tuotantojohtaja, kehityspäällikkö, tuotantopäällikkö ja käyttöinsinööri.