Etsi koulutusta 👉
Ylemmät AMK-tutkinnot

Vastuullinen hyvinvointipalveluiden johtaminen ja kehittäminen (YAMK)

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku 11.3.-25.3.2025
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku 11.3.-25.3.2025
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vastuullinen hyvinvointipalveluiden johtaminen ja kehittäminen (YAMK)

Tutkinnossa saat valmiudet johtaa hyvinvointipalveluita vaikuttavasti ja eettisesti muuttuvissa toimintaympäristöissä. Osaat kehittää palveluita asiakaslähtöisesti, tulevaisuusorientoituneesti ja näyttöön perustuen.

Nopeasti kehittyvien hyvinvointipalvelujen johtaminen ja kehittäminen vaativat uudenlaista työotetta ja johtamisen taitoa. Vastuullinen hyvinvointipalveluiden johtaminen ja kehittäminen YAMK-tutkinnon suorittaneena olet hyvinvointipalvelujen johtamisen osaaja. Sinulla on tutkiva ja kehittävä työote ja osaat johtaa vastuullisesti ja inklusiivisesti muuttuvissa toimintaympäristöissä. Kehität hyvinvointipalveluita asiakaslähtöisesti, tulevaisuusorientoituneesti ja näyttöön perustuen.

Opiskelet henkilöstöjohtamista, strategista johtamista sekä työyhteisön toiminnan kehittämistä. Syvennät johtamisen tietoperustaa omalla asiantuntijuusalueellasi, ja opit johtamaan muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä. Opiskelet osittain yhdessä Karelian johtaminen ja liiketoimintaosaamisen sekä teknologiaosaamisen johtamisen YAMK-opiskelijoiden kanssa. Näin vahvistat monialaista johtamisen ja kehittämisen osaamista. Mikäli sinulla on sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan tutkinto, voit suorittaa Kliininen asiantuntija, palliatiivinen hoito (35 opintopistettä) osana tutkintoasi.

Opiskelu kytkeytyy läheisesti työelämään ja yhteiskunnalliseen kehittämiseen. Hyödynnät aitoja työelämän tilanteita, tapahtumia ja kehittämistarpeita. Opiskeluun liittyviä tehtäviä voit suorittaa työelämän toimintaympäristöissä, joko omassa tai muissa organisaatioissa. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Vastuullisten hyvinvointipalveluiden johtaminen ja kehittäminen -tutkinto tuottaa saman pätevyyden julkiseen virkaan tai tehtävään kuin yliopistojen maisteritutkinto.

Koulutuksen toteutus

Kyseessä on verkkototeutus, jossa keskimäätin 1 - 5 verkko-opetuspäivää kuukaudessa. Lisäksi itsenäistä opiskelua ja verkossa tapahtuvaa ohjausta. Tutkinnon laajuus on 90 opintopistettä.

Valmiudet työelämään

Toimit kansallisissa ja kansainvälisissä kehittämis- ja johtotehtävissä niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla. 

Mahdollisia työtehtäviä ovat muun muassa

  • asiantuntija
  • suunnittelija
  • koordinaattori
  • päällikkö
  • esihenkilö
  • johtaja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku 11.3.-25.3.2025

Hakeminen

Kevään 2025 valtakunnallinen yhteishaku, 11.3.-25.3.2025, opintopolku.fi

Hakukelpoisuuden antavat tutkinnot päivittyvät myöhemmin. Korkeakoulututkinnon lisäksi tulee olla vähitään kahden vuoden työkokemus.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vastuullinen hyvinvointipalveluiden johtaminen ja kehittäminen (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu