Etsi koulutusta 👉
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Yhteisöpedagogi (AMK) | järjestö- ja nuorisotyö | verkkototeutus (MOVE)

Humanistinen ammattikorkeakoulu, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (näytä kaikki)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (näytä kaikki)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus

Yhteisöpedagogi (AMK) | järjestö- ja nuorisotyö | verkkototeutus (MOVE)

Yhteisöpedagogi (AMK) tutkinnon suorittanut henkilö on järjestö- ja nuorisotyön ammattilainen. Hänen ammattitaitonsa perustuu vahvaan osaamiseen vuorovaikutuksen ja yhteisön vahvistamiseen sekä osallisuuden rakentamiseen. Yhteisöpedagogi on arvostavan kohtaamisen ammattilainen, joka voi työskennellä järjestö- ja nuorisotyön lisäksi moninaisissa tehtävissä yhteiskunnan eri sektoreilla. Yhteisöpedagogi ymmärtää yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monikulttuurisuutta. Hän on aktiivinen, vastuullinen ja yhteisöllinen toimija, joka kehittää työssään erilaisia verkostoitumisen muotoja ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kanavia. Yhteisöpedagogi ymmärtää myös yksilön kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät sekä ehkäisevän työn merkityksen ja sovellusmahdollisuudet erityisesti nuorten parissa tehtävässä työssä. Yhteisöpedagogilla on riittävä osaaminen työskennellä järjestöjen toiminnanohjaus- ja johtotehtävissä sekä erilaisissa vastuullisissa projektitöissä.

Yhteisöpedagogikoulutuksen verkko-opiskelu edellyttää opiskelijalta vahvaa itseohjautuvuutta ja sitoutumista. Opinnot vaativat kykyä aikatauluttamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Verkkotutkinnossa opetus ja tapaamiset tapahtuvat verkossa orientaatiojaksoa lukuun ottamatta. Verkko-opiskelussa on eduksi, jos hakijalla on kokemusta ohjaus- ja kasvatustehtävistä, järjestötyöstä tai luottamustehtävistä ja itseohjautuvuutta vaativasta verkkotyöskentelystä.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteisöpedagogi (AMK)

Humanistinen ammattikorkeakoulu
Ilkantie 4
00400 Helsinki

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Toimipisteet sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.  Laajan verkkokoulutuksen ansiosta Humak tarjoaa tutkintoon johtavaa koulutusta käytännössä kaikkialla Suomessa. Humakissa on yli 2400 opiskelijaa, jotka opiskelevat päiväopintoina kampuksilla, monimuoto-opintoina tai suorittavat tutkintonsa kokonaan...

Lue lisää oppilaitoksesta Humanistinen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu