Etsi koulutusta 👉
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | hybriditoteutus

Pituus
1,5–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 20.10.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
tammikuu 2025 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 20.10.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | hybriditoteutus

Liiketoiminnan perustutkinnon myötä saat hyvät valmiudet työskennellä kaupallisen alan työtehtävissä tai esimerkiksi yrittäjänä. Sinulla on myös mahdollisuus hakea jatko-opintoihin ammatillisen perustutkinnon suoritettuasi. 

Liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) hybriditoteutus on tarkoitettu aikuisille lukion käyneille/yo-tutkinnon suorittaneille tai toisen ammatillisen tutkinnon suorittaneille yli 18-vuotiaille opiskelijoille sekä alan vaihtajille, joilla on riittävästi työkokemusta. 

Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-opintoina, mutta osa taloushallinnon tutkinnon osista on tarjolla myös lähiopetuksessa tammikuussa 2025 aloittavalle ryhmälle. 

Onko sinulla alan työpaikka, mutta tutkinto puuttuu?

Jos sinulla on jo alan työpaikka tai hankit sellaisen, voit solmia oppisopimuksen. Voit olla töissä esimerkiksi palvelun, myynnin, kaupan, talouden, hallinnon tai toimistopalveluiden aloilla. Tällöin opiskelet omalla työpaikallasi ja lisäksi hankit puuttuvaa osaamista verkkokursseilla. Voit osallistua myös etäohjauksiin tietyissä tutkinnon osissa tai saada ohjausta Avoimessa oppimisympäristössä. Opintojen alussa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa määritellään, mitä opiskelet töissä ja mitä koulun tarjoamina opintoina.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

tammikuu 2025

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: 20.10.2024

Hakeminen

Hakemus: 0–10 valintapistettä
Haastattelu: 0–10 valintapistettä 
Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemuksen valintapisteiden perusteella.

Kielitaitovaatimus:

Hakijalta vaaditaan riittävä suomen kielen taito. Kielitaito osoitetaan oppilaitoksen järjestämässä kielikokeessa (kirjallinen osuus ja haastattelu), tai todistuksella. Hakijat kutsutaan haastatteluun kirjallisen kielikokeen ja hakemuksen pisteiden perusteella.

Opiskelijavalinta tehdään haastattelun valintapisteiden perusteella. Valintajärjestys ratkaistaan haastattelun valintapisteiden perusteella. Haastattelupisteiden ollessa tasan valintajärjestys ratkaistaan hakemuksen valintapisteiden perusteella. Kaikkien pisteiden ollessa tasan valinta tehdään arvonnalla. 

Opiskelijalla tulee olla voimassa oleva oleskelulupa opintojen alkaessa. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä suomalaisen viranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus tai Suomen oleskelulupa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | hybriditoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...

Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu