Sisällöntuottajan koulutus | visualisti
-
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Verkossa
Verkkokauppaosaajan koulutus | visualisti
-
Ammatillisen tutkinnon osat
-
Verkossa
Tiedotus / Viestintä / Media - viestintäkoulutus, mediakoulutus, tiedotusala -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:
Viestintäkoulutus, mediakoulutus ja tiedotusala ovat monipuolisia opiskelualoja ja voivat johtaa moniin eri ammatteihin niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Opintojen kautta voit saada jännittävän työn esimerkiksi mainos- tai markkinointialalta tai työskennellä tiedotuksen parissa internetissä. Jokaisella medialla on omat erikoisuutensa ja jokaisella asiakasryhmällä omat vaatimuksensa – näihin vastaaminen vaatii erikoistaitoja.
Tiedotus-, viestintä- ja media-alan verkko-ja etäopinnot
Mikäli et halua muuttaa kotipaikkakunnaltasi tai et löydä sinulle sopivaa koulutusohjelmaa, on etäopiskelu sinua varten. Voit siten itse päättää kuinka ja milloin opiskelet. Tärkeää etä- ja verkko opinnoissa on muistaa opintojen suunnittelu ja ajankäytön hallinta!
Tiedotus-, viestintä- ja media-ala
Tiedotus-, viestintä- ja media-alalta löytyy lukemattomia ammattivaihtoehtoja. Koulutuksen yhteydessä sanalla mediakoulutus tarkoitetaan yleisesti TV:tä, elokuvia, radiota, musiikkia, lehtiä, tietokonepelejä, internetiä ym. Miten kokonaisvaltainen sinun vastuusi tulee työelämässä olemaan, riippuu suuresti siitä mihin yritykseen päädyt ja minkä koulutuksen valitset. Esim. yliopistokoulutuksella voit tulevaisuudessa työskennellä mm. tiedottajana, viestintäassistenttina, viestintäpäällikkönä, toimittajana, päätoimittajana, journalistina, konsulttina, AD:na tai kulttuuriyrittäjänä.
Viestintä-ja media-ala yliopistoissa
Yliopistoissa ja korkeakouluissa viestintä- ja media-alaa voi opiskella kaupallisen koulutuksen kautta, jonka lisäksi tietyissä yliopistoissa tai korkeakouluissa tarjotaan muun muassa viestinnän, audiovisuaalisen mediakulttuurin ja elokuvataiteen opintoja. Viestintäkoulutus korostaa eri asioita yliopistosta riippuen ja oppiaineen nimenä voi olla myös esim. tiedotusoppi tai journalistiikka, yhteisöviestintä tai mediatutkimus.
»Koulutuksia sinulle joka haluat opiskella tiedotus-, viestintä- tai media-alaa yliopistotasolla
Viestintä-ja media-ala ammattikorkeakoulussa
Ammattikorkeakouluopinnot ovat enemmän tiettyyn alaan ja käytäntöön suuntautuneita. Opinnot suoritetaan läheisessä yhteydessä työelämään ja sisältävät myös käytännön harjoittelua. Alan opintoja tarjotaan useissa eri suuntautumisvaihtoehdoissa, kuten viestinnän, mediatekniikan, journalismin sekä elokuvan ja television koulutusohjelmissa.
Koulutuksia sinulle joka haluat opiskella tiedotus-, viestintä- tai media-alaa AMK:ssa>>
Viestintä-ja media-ala ammattikouluissa
Ammatillisessa peruskoulutuksessa löytyy mm. kuvallisen ilmaisun perustutkinto sekä audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto. Ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ovat esimerkiksi viestintä- ja informaatioalan sekä graafisen ja viestintätekniikan tutkinnot. Viestinnän alalla on lukuisia ammatteja ja ammattiryhmiä, jonka vuoksi alalla tarvitaan sekä moniosaajia että tietyn tekniikan tai taidon erityisosaajia. Ammatillisen koulutuksen tavoitteissa korostuu alan kaikille opiskelijoille yhteinen perusosaaminen sekä laaja valinnaisten opintojen osuus, joka mahdollistaa hyvin erilaisten suuntautumisvaihtoehtojen toteuttamisen.
Koulutuksia sinulle joka haluat opiskella tiedotus-, viestintä- tai media-alaa ammattikoulussa>>
Viestintä-ja media-ala kansanopistoissa
Kansanopistojen järjestämän tiedostusalan opetuksen yleisenä tavoitteena on antaa alan perusvalmiuksia tiedotusalan tehtäviin. Opiskelijat saavat alan perustietoja, joka antaa pohjaa varsinaiselle ammattikoulutukselle ja edistää jatko-opintoihin hakeutumista.
Lukuisat kansanopistot tarjoavat alan koulutusta eri opintolinjojen muodossa.
Koulutuksia sinulle joka haluat opiskella tiedotus-, viestintä- tai media-alaa kansanopistossa>>